Volg ons op
Help

U kunt op de verschillende manieren uw vakantie te boeken op 1 van onze caravans / chalets.

Nieuw op website
Bent u nieuw op onze website, dan kunt u beter eerst uzelf laten rondleiden. U kunt op de gewenste locatie klikken en daar de caravans en chalets bekijken. Klik op 1 van de foto's voor meer details en bijbehorende prijzen / bezetting.

Binnen elke locatie kunt u diverse caravans en chalets bekijken, ook waar ze staan.

Onderaan ziet u een grijze vlak "Bekijk op de kaart". U krijgt dan een plattegrond te zien onderaan van de gekozen caravan/chalet.
Klikt u op de foto zelf, dan gaat u naar Details pagina van de caravan/chalet. U ziet dan alle eigenschappen van de gekozen slaapplaats en ook hoeveel het gaat kosten.

Onderaan Details pagina ziet u een bezetting kalender. Daar heeft u een mogelijkheid om meteen te reserveren.

Bestaande klant
Bent u al bekend bij ons en heeft u eerder caravan of chalet gehuurd, dan kunt u meteen naar Bezetting gaan en snel even kijken welke caravan / chalet nog vrij is op de gewenste locatie. Dit is ook aanbevolen voor nieuwe klanten omdat u meteen overzicht hebt hoeveel bezet en vrij zijn en reserveert u zo snel de gewenste caravan/chalet.

U kunt op 1 van de dagen klikken.

De lijst met caravans en chalets verschijnt ernaast. U kunt op elke naam klikken voor duidelijke bezetting overzicht. U mag natuurlijk nog even details van de caravan / chalet bekijken door rechtsboven te klikken in de lijst bovenaan.

Om terug te kunnen gaan moet u boven even kijken. Daar ziet u een rolmenu waaruit u naar andere locaties kan gaan of helemaal terug naar alle locaties in een keer.

Zo kunt u tussen verschillende locaties wisselen. 

Heeft u wat gevonden wat u zoekt? Dan kunt u meteen op de dagen klikken van de gekozen caravan/chalet om te reserveren.

U kunt dan de gewenste begin- en einddatum kiezen. Daarna kunt u op "Reserveren" klikken. U gaat dan naar de andere pagina.

De datum en de gekozen caravan / chalet is voor u ingevuld. Maak de reservering compleet door vereiste velden in te vullen en te bevestigen.

Reserveren via Details pagina
Reserveren is ook mogelijk via Details pagina. U komt op deze pagina terecht als u:
- op een foto caravan / chalet hebt geklikt via 1 van de locaties
- via Bezetting kalender op de link geklikt voor meer details caravan / chalet

Onderaan de pagina ziet u ook een kalender staan. U kunt hier maximaal 1 jaar vooruit kijken. Heeft u gewenste datum gevonden, dan kunt u begin en einddatum kiezen.

Vervolgens kunt u op "Reserveren" klikken en kunt u de reservering compleet maken door vereiste velden in te vullen en bevestigen.

Weet u niet welke caravan/chalet?
Vraag dan ons reservering advies aan! U mag direct naar Reserveren gaan en daar invullen. U kunt daar locatie voorkeur aangeven en gewenste datum invullen. Dan nemen we contact met u op en overleggen we dan wat de mogelijkheden zijn.

Mochten er nog vragen zijn, ga naar Contact pagina en stuur ons een email of bel ons.

Prijzen caravans / chalets
Ze zijn te vinden op de pagina Vrij / Prijzen zodat u weet hoeveel de vakantie gaat kosten. Ze zijn ook te zien onderaan op de Details pagina van de gekozen caravan. Wel zo makkelijk!

Bovenaan ziet u tabs met locaties. Klik op 1 van de locaties zal een lijst tonen met alle prijzen per caravan/chalet. U kunt op de naam klikken om meteen naar Details te gaan en daar heeft u ook een mogelijkheid om te reserveren.

©2022 v.d. Sluis Vakanties Drachten. Webdesign: G.J. Keizer